Pohár Českého svazu TKD ITF

Jedna z dalších mnoha událostí, na které se naše škola vydala, byl Pohár Českého svazu Taekwon-Do ITF, který se konal v již známé Hale SC Nymburk, v sobotu 13.2.2016…

Vše začalo už v pátek, kdy se téměř všichni závodníci sjeli na registraci a povinné vážení. To startovalo v 17:30 a již brzy bylo jasno. Všichni jsme se v pořádku vešli do svých váhových kategorií a tak si i ti z nás, kteří celý týden drželi hladovku mohli dopřát výtečnou večeři. Někteří si však museli vystát pořádnou frontu. Na tento ročník dorazilo okolo 270 účastníků z původních 300 registrovaných, což byl nový rekord soutěže! (původně cca 180 z roku 2015 – pozn.red.)

Nadešlo sobotní ráno a s ním i ony závody. V 9:00 byl slavnostní nástup a po něm se na pěti tatami rozběhly jednotlivé kategorie. Jak jsme si vedli se dozvíte v dolní části článku. Co však stojí za zmínění rovnou je celkový výsledek. I s relativně malým počtem závodníků jsme si odvezli pohár za 2. nejlepší školu. Věříme, že ten největší podíl na tomto skvělém výsledku náleží MUDr. Rostislavu Kaňkovi, kterému bychom touto cestou chtěli poděkovat za jeho čas a úsilí, které do nás vkládá.

Závěrem bychom jen chtěli poděkovat organizátorům soutěže – i přes to, že byl systém „každý s každým“ se povedlo skončit závody velmi brzy a navíc vše probíhalo velmi hladce. Už teď se těšíme na příští ročník!

 

SOUHRN VÝSLEDKŮ: 

Bicanová Adéla

Tul Juniorky

4.-3.kup

1.místo

Kliment Jiří

Tul Junioři

2.-1.kup

1.místo

Čutka Tomáš

Tul Senioři

8.-5.kup

1.místo

Frič Lukáš

Tul Senioři

I.Dan

1.místo

Bicanová Adéla

Matsogi Juniorky B

+ 64 kg

1.místo

Pospíšil Jan

Matsogi Senioři A

– 85 kg

1.místo

Libínský Miroslav

Tul Senioři

8.-5.kup

2.místo

Frič Lukáš

Matsogi Senioři A

– 71 kg

2.místo